-
20 000 kr

Du väljer själv betalningsvariant efter att du har klickat på "lägg i varukorg"

Anna vägleder dig steg för steg med sitt unika koncept baserat på urgamla yogiska tekniker kombinerat med traditionell sångpedagogik!

26 videolektioner i 7 moduler:

1. AVSLAPPNING - sänk kraven och hitta glädjen genom en avspänd kropp och ett öppet sinne!

2. ANDNING - fyll dina lungor på djupet och till bredden och ta kommandot över ditt luftflöde!

3. MAGSTÖD - förankra kraft och stabilitet i rösten så att magstödet fungerar automatiskt!

4. ARTIKULATION - hitta din unika röstklang och ditt personliga uttryck!

5. STÄMBAND - vårda din röst, upptäck dina höga och låga toner och bron däremellan!

6. DIN UNIKA RÖST – skapa din vision, använd din passion, gör din röst hörd!

7. MED RÖSTEN SOM KRAFTKÄLLA - Chanta Mantra - en komplett kurs i sig! Fördjupa dig i 5 mantran för 5 aspekter av livet: Självkärlek, Möjligheter, Healing, Relationer, Inre vägledning. Varje mantra till livemusik direkt ifrån bokskogen! Ingjut kraft och flöde i ditt verkliga vardagsliv med hjälp av din egen röst och upptäck hur din egen rösts vibrationer kan bära dig bortom det du tror är möjligt!

Support i grupp: Tillgång till en sluten facebookgrupp med FYV deltagare, där Anna sänder live varje onsdag i en Questions & Answers session kl 18.30, varannan onsdag har alla som vill möjlighet att själva delta med ljud och bild. Inför varje Q&A kan du skriva frågor om ditt praktiserande av kursmaterialet direkt till Anna i fbgruppen, eller om du har möjlighet att medverka direkt när Anna sänder så kan du skriva dina frågor i kommentarsfältet alt ställa din fråga med ljus och bild. Alla sändningar ligger kvar i facebookgruppen efter sändning så att alla har tillgång till supporten när som helst.

Enskild support: En enskild session med Anna på 45 - 60 min via Skype, när du har avslutat alla lektioner i modul 4 – Artikulationen, och gjort alla övningar dessförinnan i de tidigare modulerna. Har du hunnit längre i kursmaterialet går det också bra att boka in en enskild session med Anna. För att du ska få ut så mycket som möjligt av stunden med Anna är det viktigt att du kommit en bra bit in i kursmaterialet och har en del erfarenhet av att praktisera övningarna.

+ 15 specialutformade ljudfiler att öva till!

+ Du får ett mycket rikt BONUSmaterial redan från kursstart!

+ Allt material nedladdningsbart!

+ Obegränsad tillgång till kursportalen

14 dagars pengarna tillbaka garanti!

14 dagars pengarna tillbaka garanti

Du får dina pengar tillbaka om du skulle ångra dig innan 14 dagar!

Säker betalning med Payson

Du betalar säkert när du använder Paysons tjänster. För kortbetalningar med Visa och MasterCard används tillägget 3D-Secure (Verified by VISA/SecureCode), vilket innebär att för anslutna kort behöver man ange sitt lösenord för internethandel alternativt använda sin Digipass, SMS-kod eller motsvarande.

FYV

Pris:
20 000 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
-