På Satmander Yoga kör vi Kundaliniyogapass till levande musik som väcker och förbereder kroppen för mantrameditation, ett magiskt sätt att uppleva universums ljudvibration inuti den egna kroppen. Vi avslutar klasserna med en längre vila till transformerande gongspel för djupgående självläkning. 

 Anna och Joakim är internationellt KRI-certifierade lärare i Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan. Kundaliniyoga  förenar kropp, sinne och ande genom bla fysiska övningar, medveten andning, mantrachanting och meditation. Den flera tusen år gamla traditionen spreds från Indien till väst genom Yogi Bhajan som reste till USA 1969 och ägnade resten av sitt liv åt överlämnandet av kundaliniyoga - medvetandets yoga.

Vi är utbildade på Mangalam utanför Varberg. Våra fantastiska lärare är Emma Öberg, Klas o Annki Landahl, Guru Dharam Singh mfl.

Vi älskar Kundaliniyogans tekniker! Ur kundaliniyogans enormt potenta teknologi hämtar vi redskap som är användbara för att återkoppla med vår essens - vår medfödda, spontana, självklara storslagenhet i att vara människa med allt, precis allt vad det innebär. Här och Nu. Varje dag möter vi oss själva på mattan såväl som i det dagliga livet, kontaktar själen och omfamnar det som är just nu. Det är det finaste vi kan göra för oss själva och det finaste vi kan ge till andra.