SÅNG COACHING

Jag tror att varje människa besitter en oändlig kraft som i många bara väntar på att få komma fram. Det finns många sätt att komma i bättre kontakt med sej själv och sin egen unika kraft. Ett sätt är rösten.  Att arbeta med rösten innebär att upptäcka vilka kvaliteter som  just Du har och att ge röst åt dem!  Att genom enkla, konkreta verktyg göra det möjligt för dej att utforska den unika gåva som din egna röst är. Oavsett om du tror att du inte kan sjunga eller om du har sjungit hela livet, finns det alltid mer att uppleva, nya färger, nya nyanser, fler rum i kroppen där ditt ljud kan vibrera. Din röst behövs! 

Jag arbetar genom att kombinera traditionell sångpedagogik med Kundaliniyogatekniker för avslappning, andning och chanting. Min erfarenhet är att vägen till en fri röst blir snabb, rolig och lätt med hjälp av yogateknikerna. Med en fri röst vågar du uttrycka din unika gåva och berika världen med den!

Pris: 750 kr  för en lektion á 60 min.         

           2000 kr för tre lektioner á 60 min.   

           3000 kr för fem lektioner á 60 min.                                                                                                  

Bokning: info@satmanderyoga.se

Plats: På landet utanför Eslöv i Skåne eller via skype!

2001 tog jag min examen som sångpedagog med folkmusik som huvudinriktning på Musikhögskolan i Malmö.

Jag har arbetat i mer än 15 år som sång och folkmusikpedagog, på bland annat  Musikhögskolan i Malmö,  Skurupsfolkhögskola och ger också kurser i folklig sång, kulning, sång som hjälpmedel i personlig utveckling m.m Har du själv eller tillsammans med andra, önskemål om workshop är du välkommen att höra av dej!

Anna

För att boka vänligen skicka ett mail till: info@satmanderyoga.se

<--- Tillbaka till enskilda sessioner