15 juni - 15 juli firar vi sommaren med en generös sommarrea, då vi erbjuder onlinekursen Free Your Voice för 1500 kr inkl moms! Köp nu!

Har du härliga lata dagar framför dig och vill fördjupa din avslappning och få ut maximalt av din ledighet?

Eller jobbar du som vanligt och vill bjuda in mer lugn, mer glädje, mer av dig själv och din kreativitet i vardagen?

Just nu har Satmander Yoga sommarrea på onlinekursen Free Your Voice! - för dig som är sångare, för dig som alltid drömt om att sjunga, för dig som vill hitta din unika röst, för dig som använder rösten mycket i jobbet, för dig som vill bli bättre på att uttrycka dig med kraft och pondus!

Fram till 15 juli kan du köpa hela kursen för bara 1500 kr inkl moms!

 Hitta magin i din röst! Den behöver höras! Aldrig förr har världen behövt kraften i våra röster som nu! Anna Elwing vägleder dig steg för steg med sitt unika koncept baserat på urgamla yogiska tekniker kombinerat med traditionell sångpedagogik!

Drömmer du om att göra din röst hörd? Att uttrycka din unika person? Dela dina musikaliska gåvor, din kreativitet? 

Då är Free Your Voice kursen för dig! 

I kursen får du:

16 videolektioner i 6 moduler:

1. AVSLAPPNING – sänk kraven och hitta glädjen genom en avspänd kropp och ett öppet sinne!

2. ANDNING – fyll dina lungor på djupet och till bredden och ta kommandot över ditt luftflöde!

3. MAGSTÖD – förankra kraft och stabilitet i rösten så att magstödet fungerar automatiskt!

4. ARTIKULATION – hitta din unika röstklang och ditt personliga uttryck!

5. STÄMBAND – vårda din röst, upptäck dina höga och låga toner!

6. DIN UNIKA RÖST – använd din gåva, finn ditt syfte, gör din röst hörd!

+ 10 specialutformade ljudfiler att öva till!

Dessutom ett rikt BONUS material! I en av bonuslektionerna får du en introduktion till hur du lossar på djupliggande spänningar som kan stå i vägen för ditt magstöd. I en annan bonuslektion får du lära dig hur du blir din egen bästa röstguru.

Du får tillgång till kurshemsidan, under ett helt år, där allt material läggs upp, en modul i taget under 6 veckor. Då allt material är nedladdningsbart kan du arbeta vart du vill och i din egen takt. 

Du får tillgång till en sluten facebookgrupp för stöd, inspiration och igenkänning deltagare emellan. Varje torsdag sänder Anna live kl 12, direkt i facebookgruppen för att svara på frågor och ge personlig vägledning. Obs! Endast för 4990 kr i anslutning till kursstart. 

Kursen lämpar sig för dig som är sångare, som kanske vill satsa professionellt såväl som för dig som drömmer om att sjunga. Men också för dig som använder rösten mycket i jobbet, som är lärare eller kanske föreläsare. Kanske bär du helt enkelt på ett budskap inom dig som känns viktigt att förmedla!

FREE YOUR VOICE!

Pris, utan support (jobba självständigt utan facebookgrupp och livesändningar): 2995 kr inkl moms obs! Sommarens reapris: 1500 kr inkl moms! Köp nu!

Pris, inkl support (nästa kursstart  hösten 2018) : 4990 kr inkl moms

Sagt om Free Your Voice:

”Jag tycker att övningarna är fantastiska och jag märker stor skillnad på andningen i vardagen. Jag märker skillnad i mitt humör och dessa övningar ger mig en känsla av lycka. Jag sjunger ju inte proffsigt på något vis men jag märker skillnad när jag sjunger, jag behöver inte ”anstränga” mig för att få fram ljud, det känns som att rösten ”lyfts” fram på ett annat sätt än tidigare. Jag är så tacksam!” - Marie Bech

"Denna fantastiska onlinekurs Free Your Voice som jag gått!! Lycklig för varje lektion med fantastiskt material, för varje veckosändning med svar, reflektion och feedback, för gruppen att byta tankar med, för fantastiska Anna som lärare med Joakim stöttande knappt synlig och sist men inte minst för att jag fått till en egen rutin för praktiserande som är guld värt.
Ville bara dela och varmt rekommendera. Kram på er alla - Astrid Kruuka-

”Anna.. du tar andan ur en. Så känner jag starkt, lyssnat igenom livesändningen nu. Vilken kunskap o erfarenhet du delar till oss. Jag är tacksam att jag kom till skott o anmälde mig till kursen, öppnade plånboken o investerade i mig själv...För jag vet att jag kommer ha nytta av det här hela livet. Tack Anna! - Greta Svensson-

Välkommen med frågor till info@satmanderyoga.se