Hitta magin i din röst! Den behöver höras! Aldrig förr har världen behövt kraften i våra röster som nu! Anna Elwing vägleder dig steg för steg med sitt unika koncept baserat på urgamla yogiska tekniker kombinerat med traditionell sångpedagogik!

Längtar du efter att göra din röst hörd? Att uttrycka din unika person? Dela dina musikaliska gåvor, din kreativitet? 

Då är Free Your Voice utbildningen för dig! 

Kursen lämpar sig för dig som är sångare, som kanske vill satsa professionellt såväl som för dig som drömmer om att sjunga. Men också för dig som använder rösten mycket i jobbet, som är lärare eller kanske föreläsare. Kanske bär du helt enkelt på ett budskap inom dig som känns viktigt att förmedla!

Pris, utan support (jobba självständigt utan facebookgrupp och livesändningar): 2995 kr inkl moms - Läs mer/Anmälan!

Pris, inkl support i sluten facebookgrupp med livesändningar varje vecka : 4990 kr inkl moms (nästa kursstart  hösten 2018)

Sagt om Free Your Voice:

”Jag tycker att övningarna är fantastiska och jag märker stor skillnad på andningen i vardagen. Jag märker skillnad i mitt humör och dessa övningar ger mig en känsla av lycka. Jag sjunger ju inte proffsigt på något vis men jag märker skillnad när jag sjunger, jag behöver inte ”anstränga” mig för att få fram ljud, det känns som att rösten ”lyfts” fram på ett annat sätt än tidigare. Jag är så tacksam!” - Marie Bech

"Denna fantastiska onlinekurs Free Your Voice som jag gått!! Lycklig för varje lektion med fantastiskt material, för varje veckosändning med svar, reflektion och feedback, för gruppen att byta tankar med, för fantastiska Anna som lärare med Joakim stöttande knappt synlig och sist men inte minst för att jag fått till en egen rutin för praktiserande som är guld värt.
Ville bara dela och varmt rekommendera. Kram på er alla - Astrid Kruuka-

”Anna.. du tar andan ur en. Så känner jag starkt, lyssnat igenom livesändningen nu. Vilken kunskap o erfarenhet du delar till oss. Jag är tacksam att jag kom till skott o anmälde mig till kursen, öppnade plånboken o investerade i mig själv...För jag vet att jag kommer ha nytta av det här hela livet. Tack Anna! - Greta Svensson-

Välkommen med frågor till info@satmanderyoga.se