Kulningskurs med Anna Elwing

Endagskurs med Anna i Mölnlycke utanför Göteborg 4 maj 2019! Obs! Fullbokad! Anmäl ditt intresse för nästa kurs hösten 2019, datum ej satt än: info@lyckofabriken.se

Med den uråldriga kulningstekniken som härstammar från fäbodkulturen i mellanSverige kallar vi på våran inneboende kraft och låter den ljuda från magen och hjärtat genom rösten, ut över allt levande överallt.

Den här kursen erbjuder yogisk vägledning för att frigöra din röst med hjälp av kundaliniyoga, avslappning till gongens vibrationer och röstövningar i samspel med naturen, allt till levande musik. Kursen är för alla som vill lära sig att kula, hitta kraften i sin tal/sångröst eller lära känna sig själv lite mer..

Anna Elwing har arbetat som sångpedagog med folkmusik som inriktning i 16 år, utbildad vid Musikhögskolan i Malmö och är dessutom internationellt certifierad Kundaliniyogalärare. Såhär säger Anna själv om kursen:

"Att kombinera urgamla roptekniker med yogisk andning, rörelser och naturens element har visat sig ha en väldigt frigörande effekt på mig såväl som på de människor jag arbetar med, Vi är alla kraftfulla och unikt värdefulla till vår natur, när vi låter oss själva vara precis som vi är, Då kan ingenting stoppa kärlekskraften från att flöda genom oss, stark och klar!"

Respons från tidigare kulningskurser:

” Vackra och kloka kvinna, tack så hjärtligt för helt fantastiska dagar. Tack för din närvaro och tack för ditt kärleksfulla sätt att leda oss.”

”Kära Anna, stort tack för dagar av förundran, utforskande och skapande! Full av tacksamhet sitter jag på tåget hem till Stockholm med massa ny energi!”

”Tack Anna för en så oändligt värdefull och inspirerande kurs! Så skönt att hitta rösten och sjungandet igen.”