Gongterapi

Bokning: info@satmanderyoga.se

Gongen spelar universums ljudström, vibrerar kosmos alla ljud. Våra kroppar är alla strängar i universums ljudström. Våra känslor, tankar och minnen bär alla unika frekvenser som när de sätts i svängning av gongens vibrationer sätts i rörelse. När energi rör sej är den flödande och levande. Bara då vi tror att vi behöver hålla fast vid vissa tankar, minnen och upplevelser eller när vi tror att vi måste undvika vissa tankar, minnen eller känslor skapas stagnation i våra system och vi upplever obehag, lidande, sjukdom på olika vis och på olika nivåer. Gongen hjälper oss att helt utan ansträngning återställa det naturliga flödet av energi i kroppen helt enkelt genom att ligga ner, slappna av och låta ljudvibrationerna skölja genom vårt system. I den djupa avslappning som uppstår aktiveras kroppens självläkningssystem.

Vad du än upplever att du skulle behöva support med, om det är en fysisk åkomma, känslomässig smärta, depression, livskris eller vad det än kan vara, så svarar ditt system på gongen precis där du befinner dej.

Att spela gong är en intuitiv teknik eller snarare förmåga, då universums ljudström inte är något vi kan begripa med intellektet, än mindre koordinera och hantera därifrån. Men genom djup förtrolighet med gongens vibrationer i kombination med lyhördhet och kapacitet att kanalisera det som behövs i här:et och nu:et kan man åstadkomma fantastisk läkning med gongen som instrument.

Joakim Schakonat Elfqvist arbetar intuitivt som healer och musiker med en enorm förmåga att känna in precis vad som behövs mötas i en annan människa i just den stunden som är. Hans lyhördhet för gongen som instrument kommer ur en djup förståelse för den universella ljudströmmen och hur man spontant kanaliserar den. 

Gong Terapi är en unik och ny terapiform som är skapad av  gong mästaren Methab Benton. Han har utbildat många i konsten att andvända en gong, däribland Joakim.

Pris: 500 kr för en timmes behandling, inkl. förberedning, samtal och integrering.  

Bokning och om du har frågor: info@satmandetyoga.se

Plats: På landet utanför Eslöv i Skåne.

Läs mer här om Mehtab här: http://www.gongteacher.com/about-mehtab/

Mehtab föklarar gongen: