Enskilda Sessioner

Bokning sker via mail: info@satmanderyoga.se 

 
 
Ball inversion.jpg

Gong Terapi

Gongen hjälper oss att helt utan ansträngning återställa det naturliga flödet av energi i kroppen helt enkelt genom att ligga ner, slappna av och låta ljudvibrationerna skölja genom vårt system. I den djupa avslappning som uppstår aktiveras kroppens självläkningssystem.

Vad du än upplever att du skulle behöva support med, om det är en fysisk åkomma, känslomässig smärta, depression, livskris eller vad det än kan vara, så svarar ditt system på gongen precis där du befinner dej.

 
_U8A5576 - kopia.jpg

Sång Coaching

 Att arbeta med rösten innebär att upptäcka vilka kvaliteter som  just Du har och att ge röst år dem!  Att genom enkla, konkreta verktyg göra det möjligt för dej att utforska den unika gåva som den egna rösten är. Oavsett om du tror att du inte kan sjunga eller om du har sjungit hela livet, finns det alltid mer att uppleva, nya färger, nya nyanser, fler rum i kroppen där ditt ljud kan vibrera. Din röst behövs! 

Jag arbetar genom att kombinera traditionell sångpedagogik med Kundaliniyogatekniker för avslappning, andning och chanting. Min erfarenhet är att vägen till en fri röst blir snabb, rolig och lätt med hjälp av yogateknikerna. Med en fri röst vågar du uttrycka din unika gåva och berika världen med den!  

Obs! Jag ger även lektioner via Skype!

 
Gongjoakim.jpg

Ball Inversion Therapy

Ball Inversion Therapy är en ny form av yogaterapi som ger balans och harmoni till kropp, själ och känslor medan den samtidigt ger både fysiska och psykologiska fördelar. I B I T används en stor gymboll för att uppnå djup avslappning och läkning. Denna teknik är subtil, lyhörd och extremt kraftfull i att uppnå snabba resultat.