Back to All Events

KundaliniYoga och Mantrasång på Blekinge Yogastudio, Karlskrona

Välkommen till en sensommardag med energihöjande Kundaliniyoga och förlösande sång från hjärtat tillsammans med kundaliniyogalärarna och musikerna Anna Elwing & Joakim Schakonat. 30 augusti kl 14-17 på Blekinge Yogastudio som ligger på Gräsvik i Karlskrona.

 Vi inleder med ett Kundaliniyogapass följt av en paus med te och frukt. Dagen avslutas med vibrerande mantrasång, magiska celestial communications (enkla armrörelser till mantrachantingen) och upplyftande sång rakt från själens mitt. Allt till levande musik på harmonium, tampura och slagverk. Du behöver inte ha någon som helst sångvana för att sjunga mantran.

Anmälan görs till Linda Klang 0730-385060      eller mail  linda@blekingeyogastudio.se   

Din investering 250kr vilket inbetalas senast en vecka innan workshop dvs 21/8 till Blekinge Yogastudios bankgiro 428-8536. 

Sat Nam!

Earlier Event: August 16
Maha Band, Skarhults kyrka
Later Event: August 31
Heldags workshop, Kristianstad