Back to All Events

Aquarian Sadhana på Satmander Yoga!

Kom till Satmander Yoga på Malmgatan 1 och upplev Aquarian Sadhana! Aquarian Sadhana är en ljuvlig morgonpractise inom Kundaliniyogatradtitionen som inleds med recitation följt av ett yogapass och en timmas magisk mantrameditation till levande musik. Alla kan vara med! Kom som du är och upplev den starka, transformativa energi som råder tidigt på morgonen när man yogar och sjunger tillsammans i grupp! Efteråt kan man stanna och äta medhavd frukost om man vill i vårt kök där vi bjuder på te! Pris: Gratis (frivillig donation) 

Just idag kan du som vill, stanna på våran heldags workshop om Andetaget mellan kl 10-17! Läs mer här i kalendern!

Här kan du läsa mer om Aquarian Sadhana!

Wahe Guru!

Later Event: March 22
Workshop - Andetaget!