Back to All Events

Aquarian Sadhana, Mangalam

Kom på ljuvlig Aquarian Sadhana i gryningen med start kl 5 på underbara Mangalam, i Dagsås utanför Varberg! Tillsammans med KundaliniYogalärarutbildningen som just nu pågår på Mangalam under ledning av Emma Öberg, delar vi morgonen i denna fantastiska practise. Sadhanan inleds med en yogisk text som reciteras, följt av ett yogapass och avlslutas med en 62 min lång mantrameditation till levande musik med Maha Band, där vi sjunger specifika mantran ämnade för den här tiden vi lever i just nu. Känn dej varmt välkommen oavsett om du är en erfaren kundaliniyogi eller om du är helt ny på allt som har med yoga att göra, alla kan vara med och det kostar ingenting! Att starta dagen med en Aquarian Sadhana i grupp är en underbar möjlighet att connecta med sitt eget högre jag, sin inre vägledning, sin ljuvliga kropp - att få ge den ett mjukt, kärleksfullt uppvaknande på en mjuk ullig matta och att få dela morgonen i sång och meditation tillsammans med andra är bland det mest upplyftande vi vet! Sat Nam! 

Later Event: January 4
Öppet Hus!